Homoktövises méz

Az igazi C-vitaminbomba

A Himalája szent gyümölcseként is emlegetik, népszerű gyógymód az ájurvédikus és hagyományos kínai orvoslásban. Kiváló egészségügyi előnyökkel jár, többek között a ragyogó hajtól és bőrtől a rák és a szívbetegségek kockázatának csökkentéséig.

Immunrendszerünknek nagy szüksége van táplálékunkból származó energiára – ekkor óriási mértékben immunsejtek szaporodnak,  hogy megvédjenek minket a „kórokozótól”, egy ismeretlen baktériumtól vagy vírustól. A C-vitamin elősegíti az energia felszabadulását ételeinkből, és mivel mi magunk nem tudjuk előállítani, szükségünk van arra, hogy a táplálékból jutassuk be a szervezetünkbe a megfelelő mennyiséget belőle. 100 g  homoktövis 10-szer annyi C-vitamint tartalmaz, mint egy narancs! A megfelelő C-vitamin bevitel létfontosságú ahhoz is, hogy saját antioxidánsainkat előállítsuk, amelyek immunsejtjeink védelmében elősegítik annak megfelelő működését. A homoktövis probiotikus hatása hozzájárul a bélbaktériumok táplálásához is – immunrendszerünk sejtjeinek 80%-a a bélfalban található, és az itt található jó baktériumok gondoskodnak a megfelelő fejlődésről.

 

1,890 Ft

Cikkszám: homoktövises méz Kategóriák: , Címke:

További információk

Tömeg 0.75 kg
Kiszerelés

75g

Általános információk

A méz fogyasztása 1 éves kor alatt nem ajánlott! A méz kristályosodása természetes folyamat, folyékony állagát visszanyeri maximum 40°C-os vízbe állítva.